Ravitsemus ja terveys

Tutkittua ravitsemustietoa ja myyttien murtamista selkokielellä

Tutustu myös

with 4 comments

Tutustu myös erityisesti vähähiilihydraattista ruokavaliota käsitteleviin webbisivuihini, joilta löytyy paljon tietoa ja uutisia karppauksesta: Vähähiilihydraattinen (VHH) ruokavalio, karppaus

Suosittuja kirjoituksia: Näin syöt vähähiilihydraattisesti ; Väärinkäsityksiä VHH-ruokavaliosta ; Pienet LDL-hiukkaset – vaiettu kolesterolisalaisuus ; Näin karppaat monipuolisesti ; Karppaus ja lapset

Written by Jari

7.12.2011 klo 14.02

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hei, minua kiinnostaisi suola. Nythän uudet ravitsemus suositukset, pienentäisivät taas suolan käyttöä. Onko olemassa ”järkevästi” tehtyjä tutkimuksia suolan terveysvaikutuksista, näiden itäsuomen tietäjien ja puskauskovaisten lisäksi. Suolaahan elimistö tarvitsee, toisin kuin sokereita. Olen kuullut terv.huollon ammattilaisilta, että asiakkailla todetaan liian alhaisia suola arvoja seerumissa. Ilmeisesti laitoksissa elävät ikäihmiset ovat tässä piirissä. Terveysterrorismi kun vaatii heiltä suolan ja rasvan pois. Tästähän voisi oikeastaan kehittää salaliittoteorian, ” vanhuksille rasvatonta ja mautonta ruokaa, etteivät haluaisi elää turhan kauan”
    Kiitokset blogistasi!

    Keijo Laine

    26.1.2014 at 11.10

    • En ole noihin suola-asioihin juuri ehtinyt tutustua. Olen käsittänyt, että sekä liian paljon että liian vähän on haitaksi, ja myös kaliumin riittävä saanti vaikuttaa asiaan.

      Jari

      26.1.2014 at 11.19

  2. Todella ihana blogi sinulla 🙂 löysin sattumalta ja ehdottomasti jään seuraamaan jatkossa 🙂
    http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

    Matilda

    17.7.2015 at 6.03

  3. Erittäin hyvää pohdintaa ja kirjoituksia. Olisi hienoa lukea lisää myös ikäihmisten ruokavalion tärkeydestä ja positiivisista vaikutuksista elämän ns. viimeisellä kolmanneksella!

    Jari Helenius

    3.11.2015 at 19.40


Jätä kommentti